Puunkorjuu ammattitaidolla ja luontoa kunnioittaen Multialla 

Ota yhteyttä

Vuonna 1973 perustettu yritys Veljekset Lehtomäki Oy toteuttaa ammattitaitoista puunkorjuuta Multialta käsin Keuruulla ja Petäjäveden alueella Keski-Suomessa. Koneemme kulkevat kätevästi myös Ähtäriin asti. Alihankintana teemme trukkitöitä Multian Saha Oy:lle. Toimimme Metsäliiton alueyrittäjänä sekä UPM Kymmenen avainyrittäjänä.

Käytössämme on Ponssen laadukas kalusto: kaksi kuljetuslavettia, 12 harvesteria ja 12 kuormatraktoria. Nykyaikaisilla ja hyvin huolletuilla koneillamme työt etenevät joustavasti ja lopputulos on onnistunut.

Korkeatasoista koneellista puunkorjuuta

Koneellinen puunkorjuu sisältää koneellisen puutavaran valmistuksen ja lähikuljetuksen. Valmistusvaihe on tärkeä tehdä suunnitelmallisesti, sillä silloin puutavara kaadetaan, karsitaan ja rungot katkotaan lyhyemmiksi pölkyiksi. Lähikuljetus metsäyhtiöille tarkoittaa puutavaran toimittamista tienvarteen sopimuksen mukaan. 

Lue lisää yrityksestämme

Taidokkaita trukkitöitä

Palvelumme kattavat myös ammattitaitoiset trukkityöt, joita teemme Multian Saha Oy:lle. Ne sisältävät tukkien ja lautatavaran käsittelyn. Trukkitöissä noudatamme tarkoin työturvallisuusmääräyksiä. Työntekijöillämme on pitkä kokemus alalta, joten työprojektit sujuvat turvallisella työotteella sekä vankalla ammattiosaamisella. 

 

 

 

Ota yhteyttä puunkorjuun pitkän linjan ammattilaiseen

Metsäyhtiöille tarjoamme asiantuntevaa puunkorjuuta Multialta käsin Keuruulla ja Petäjäveden alueella Keski-Suomessa. Mikäli tarvitset palveluitamme Ähtärissä, koneemme kulkevat tarvittaessa myös sinne asti. Palvelumme on aina asiakaslähtöistä ja sekä räätälöity puunkorjuun tarpeittesi ja toiveittesi mukaan. Panostamme aina korkeaan työn laatuun ja viimeisteltyyn työn jälkeen.  Ota siis yhteyttä ja kerro palvelutarpeistasi, niin kartoitetaan yhdessä, miten voisimme parhaiten olla avuksi.

Katso yhteystiedot